Česta saradnja s državnim organima, agencijama, kompanijama kao i bankama i velikim domaćim i stranim preduzećima različitih delatnosti, podstakli su razvoj posebnog korporativnog odeljanja u sklopu Ewe Compa. Osnovni zadatak ovog tima je da svakom klijentu pronađe i ponudi najbolje IT rešenje za njegovo poslovanje i da brzo i efikasno rešava sve postojeće i potencijalne probleme. Činjenica da je EWE Comp već jedan od vodećih IT distributera u Srbiji, sa širokom paletom proizvoda koje zastupa, odličnim servisom i iskusnim i stručnim osobljem, dodatno olakšva korporativnu prodaju, koja uvek može da se osloni na postojeću distributersku infrastrukturu i iz godine u godinu povećava referentni spisak zadovoljnih korporativnih kupaca.

 

Korporativna prodaja

 

Ono što našu kompaniju izdvaja su i usluge od kojih možete imati benefit,  kao i kompletna podrška koju pružamo Vama i Vašem okruženju, korisnicima koje imate i uopšte sistemu u kom radite. Podrška se odnosi na sve vrste usluga za koje Vi kao kompanija možete da imate potrebu,  a konkretno se odnose na:

 

  • Hardverska rešenja, bilo da se radi o nadogradnji postojećeg ili uvođenju potpuno novog sistema. Ukoliko se radi o nadogradnji, naši inzenjeri će prema Vašem postojećem sistemu predložiti optimalna rešenja. Pak, ukoliko se radi o novim rešenjima, ona se odnose na proizvode renomiranih svetskih proizvođača računarske, telekomunikacione i mrežne opreme.

 

  • Softverska rešenja i konsalting, naša primarna orijentacija su korporaivni kupci sa svojim specifičnim zahtevima koji određuju vrstu softverskih proizvoda prema svojim zahtevima i potrebama.

 

  • Web aplikacije i internet prezentacije, specijalizovan sektor za izradu Internet prezentacije, razvoj poslovnih web aplikacija, online baza podataka kao i Internet promociju i konsalting.

 

  • Mrežne i komunikacione tehnologije, u današnjem globalnom okruženju nudimo Vam povezivanje radnih grupa koje efikasno sarađuju i komuniciraju uz povećanu produktivnost i bezbednost.

 

  • Održavanje i servis, podrazumeva servis i održavanje usluga u garantnom i vangarantnom roku. Takođe imamo mogućnost sklapanja ugovora o održavanju računara i kompletne računarske opreme, perifernih, odnosno, mrežnih uređaja, prema Vašim potrebama za što produktivniji rad.

 

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na paspolaganju, budite slobodni da nas kontaktirate kao i da predložite vreme održavanja sastanka.

 

preuzmite dokumenta

 

Preuzmite specifikaciju za EWE PC A4

Preuzmite specifikaciju za Kyocera ECOSYS P3050dn

Preuzmite specifikaciju za Kyocera ECOSYS M2635dn

 

Kaurin Davor, MScEE
Telefon; +381 11 3535 513
Fax :+381 11 3168 629
e-mail : davor.kaurin@ewe.rs
 
Miloš Lončar
Telefon: +381 11 3535 500
Fax : +381 11 3168 629
e-mail: milos.loncar@ewe.rs 

 
Sindikalna prodaja

PRODAJA PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE ( PRODAJA NA RATE ) JE TRENUTNO OBUSTAVLJENA.
 
Sve promene u vezi dalje prodaje na odloženo plaćanje biće objavljene na našem sajtu.
Za sve dodatne informacije možete kontaktirati našu službu sindikalne prodaje:

 
Tatjana Mihajloski
Telefon: +381 11 3535 547
Fax : +381 11 3168 629
e-mail: tatjana.m@ewe.rs 

 
Za detaljnu tehničku specifikaciju opreme i status (trajanje i tip) garancije unesite serijski broj uređaja

Uneli ste nepostojeći serijski broj, molimo Vas pokušajete ponovo
You have entered non-existing serial number, please try again