Naš distributivni program

 

 

 

Dell

Ewe Comp je ovlašćeni distributer kompanije Dell za Republiku Srbiju.

 

Dell je globalna informacijsko-tehnološka kompanija koja dizajnira, razvija, proizvodi i vrši distribuciju računarske opreme i proizvoda. Kako bi svojim kupcima mogao da ponudi najbolju uslugu i proizvode, svakodnevno ulaže u nova tehnološka rešenja koja im pomažu da ostvare i postignu više, bez obzira da li su kod kuće, na poslu, u školi ili bilo gde u svetu.

Svoj prvi, lično dizajnirani, računarski sistem plasira na tržište 1985. godine, a 1989. godine se širi i svojim prvim laptopom. Dell ulazi na tržište mrežnih usluga Dell PowerEdge linijom servera.

Kraj 1999. g.  Dell je dočekao kao broj jedan u proizvodnji PC-a u SAD-u,  prvi u proizvodnji PC-a za velika i srednja preduzeća širom sveta i na vrhu liste svetske isporuke  proizvoda.

2002.g. lansirao je prvi površinski server PowerEdge™ 1655MC, a s 1300 MP projektorom ulazi na tržište projektora.

Svoj portfolio proširuje 2003. godine sa brendiranim Dell-ovim štampačima.

2005. godine kada je od strane Fortune Magazine-a uvršten na listu najomiljenijih američkih kompanija, lansira na tržište OptiPlex™ desktop liniju proizvoda.

Dell je krenuo i u osvajanje industrije besplatne reciklaže proizvoda što mu je donelo lidersku poziciju društveno odgovornog poslovanja.

U Dell-u su svesni pitanja zaštite čovekove okoline pa u tom smeru deluju inicijativom za dodatno smanjenje potrošnje energije čitavim asortimanom svojih proizvoda te vode brigu o čovekovoj okolini u svakom koraku procesa svoje proizvodnje.

Dell sprovodi svoje poslovne aktivnosti kroz četiri globalna segmenta poslovanja: velika preduzeća, javna preduzeća, mala i srednja preduzetništva, i potrošači.

Philips

Ewe Comp je ovlašćeni distributer kompanije Philips Electronics za Republiku Srbiju.

 

Više od 10 godina, Philips kompanija dobija nagrade za najbolju sliku, kvalitetan zvuk i prefinjen dizajn televizora. Pored kompletnog dozivljaja koji pruzaju televizori tu je i jedinstvena funkcija Ambilight-a koja omogućava neverovatnu dubinu

doživljaja gledanja 3D materijala. Naučno je dokazano da funkcija Ambilight (postoji samo u Philipsovim televizorima) smanjuje pritisak na zenice i na mozak prilikom dužeg gledanja zbog čega je kompanija Philips dobila tri zvanična zdravstvena sertifikata od renomiranih instituta politehničkih nauka.

Royal Philips Electronics kompanija iz Holandije je globalni lider u oblasti zdravstvene nege, osvetljenja i robe široke potrošnje, koja proizvodi inovativne proizvode, pruža usluge i rešenja istovremeno ispunjavajući obećanje svog brenda 'sense & simplicity'.

Sa centralom u Holandiji, Philips zapošljava oko 119.000 u više od 60 zemalja širom sveta.

Sa prodajom od EUR 25.4 milijardi u 2010 godini, kompanija je lider na tržištu, u sektoru aparata za medicinsku dijagnostiku i sisteme za praćenje pacijenata, u sektoru energetski efikasnog osvetljenja kao i proizvoda u oblasti životnog stila.
Za više informacija, molimo da pogledate About Philips (Globalni sajt na engleskom).

U ponudi EWE-a kao distributera siroka ponuda monitora, televizora i malih kucnih aparata.

Acer

Ewe Comp je ovlašćeni distributer kompanije Acer za Republiku Srbiju.

 

Acer je multinacionalna kompanija koja se bavi proizvodnjom desktop računara, laptopova, tableta, smartfona, displeja i ostalih periferija. Osnovana je 1976. godine i kao takva poseduje dosta iskustva, što se automatski odražava na kvalitet proizvoda, te su stoga vrlo popularna marka i kod nas. 

Početkom novog milenijuma kompanija pravi zaokret u svom poslovanju i sve svoje proizvodne kapacitete usmerava na razvoj visokih tehnologija i proizvodnju računara i komponenti za široku upotrebu. 

Kompanija Acer se nalazi među prva četiri proizvođača IT opreme i druga u EMEA regiji. 

Epson

Ewe Comp je jedini ovlašćeni  distributer kompanije Epson za Republiku Srbiju.

 

Epson je globalni lider u inovacijama i proizvodnji uređaja za prikaz slike, posvećena proširivanju vizije korisnicima širom sveta kroz kompaktne, energetski efikasne i precizne tehnologije, sa paletom proizvoda od štampača i 3LCD projektora za poslovnu i kućnu upotrebu do elektronskih i uređaja sa kristalnim oscilatorima. Epson Grupu, na čelu sa Seiko Epson Korporacijom baziranom u Japanu, čini više od 70.000 zaposlenih u 106 kompanija širom sveta. Epson želi da proširi očekivanja i vizije svojih korisnika sa proizvodima i uslugama koji omogućavaju kreiranje vedrijeg i bogatijeg životnog stila.

U ponudi EWE-a kao distributera mozete naći projektore, skenere i štampace.

Fujitsu

Ewe Comp je jedini ovlašćeni  distributer kompanije Fujitsu za Republiku Srbiju.

 

Fujitsu je vodeći dobavljač poslovnih rešenja zasnovanih na informacionim tehnologijama za globalno tržište. Sa oko 170.000 zaposlenih koji podržavaju klijente u 70 zemalja, Fujitsu objedinjuje svetski kor stručnjaka za sisteme i servise, i visokopouzdane računarske i komunikacione proizvode i naprednu mikroelektroniku, kako bi pružio dodatnu vrednost svojim klijentima.

Sa centralom u Tokiju, Fujitsu Limited (TSE:6702) je ostvario konsolidovane prihode od 4,6 biliona jena (50 milijardi US dolara) u fiskalnoj godini koja je završena 31. marta 2010. godine. Više informacija pogledajte na oficijalnoj Internet prezentaciji kompanije.

Sharp

Ewe Comp je ovlašćeni distributer kompanije Sharp  za Republiku Srbiju.

 

Sharp je japanska kompanija sa tradicijom koja je duža od jednog veka.

Prošle godine ova kompanija je proslavila svoj 100. rodjendan.

Sharp je jedna od najpoznatijih kompanija i lider u proizvodnji Audio video komponenata, televizora, IT opreme, bele tehnike, profesionalnih štampača, profesionalnih i interaktivnih panela, mobilnih telefona i još mnogo kategorija različitih tehničkih aparata.

Proizvodnja televizora je jedan od najbitnijih segmenata u njihovom poslovanju pogotovo zbog specifične tehnologije.

Jedinstvena Japanska Aquos, Quattron I UV2a tehnologija omogućava Sharp televizorima da reprodukuju najkvalitetniju sliku na panelima koji se proizvode u Japanskim fabrikama.

U ponudi EWE-a kao distributera su sve vrste i dijagonale najkvalitetnijih televizora.

Kyocera

Ewe Comp je jedini ovlašćeni distributer i servis kompanije Kyocera  za Republiku Srbiju.

 

Kyocera je japanski proizvođač visokokvalitetnih laserskih štampača i multifunkcijskih uređaja, a ono što ga izdvaja od konkurencije je usredsređenost na polje kancelarijske (office) štampe za mala, srednja i velika preduzeća koja broje od svega nekoliko,  pa do više desetina hiljada zaposlenih. Većina zamenskih delova i potrošnih delova proizvode se od visokokvalitetnih materijala, kao što je silicijum ili napredna keramika.Kyocera je aposultni lider po zelenoj tehnologiji, očuvanju i zaštiti životne sredine kao i po minimalnoj potrošnji elekrične energije. 

Ewe Comp doo kao jedini ovlašćeni serviser vrši servisiranje sve opreme koja se prodaje na teritoriji Srbije, a održava u garantnom roku, prema ugovornom odnosu sa proizvodjačem Kyocera.

Asus

Naziv ASUS je izveden iz poslednja cetiri slova reci Pegaz (Pegasus), krilatog konja Grcke mitologije koji simbolizuje inspiraciju umetnosti i ucenja. ASUS otelotvoruje snagu, kreativni duh i cistocu koje simbolizuje ovo kraljevsko mitsko stvorenje, uzdižuci se do novih visina kvaliteta i inovacija uz svaki proizvod koji se predstavlja na tržištu.

ASUS, jedan od tri najveca svetska proizvođaca laptopova namenjenih najširem krugu korisnika i tvorac najprodavanijih i najviše nagrađivanih matičnih ploca, vodeća je kompanija u novoj, digitalnoj eri. ASUS projektuje i izrađuje proizvode koji savršeno zadovoljavaju potrebe savremenog digitalnog doma, ali i moderne kancelarije, uz širok portfolio proizvoda koji ukljucuje laptopove, netbookove, tablete, maticne ploce, graficke karte, medija plejere, monitore, desktop racunare, servere, mobilne telefone i mrežne uređaje. Vođen inovacijama i posvecen kvalitetu, ASUS je u 2013. godini osvojio 4.256 nagrada i smatraju ga zaslužnim za revoluciju PC industrije sa Eee PC™ linijom proizvoda. Sa više od 12.500 zaposlenih širom sveta i vrhunskim razvojnim timom koji broji 3.800 inženjera, kompanija je u 2012. godini ostvarila prihod od oko 14 milijardi dolara. Asus je kompanija koja simboliše posvećenost poboljšanju života kroz inovacije i veru da se promene koje menjaju život mogu postići samo stalnim unapređenjima, a ne oslanjanjem na prethodne uspehe.

Asus laptopovi su testirani u najneverovatnijim uslovima i na najegyoticnijim lokacijama. Mnogi od ovih neverovatnih podviga su usli u legendu i ostavili neizbrisiv trag u istoriji.

Laptop U5 je prvi koji je bio na Mont Everestu, najvisem planinskom vrhu na svetu, visina 8.848m.

U svemiru, nula kvarova u nultoj gravitaciji za preko 600 dana boravka.

Na putu, uspesno odoleo iskusenjima tokom napornog off road relija.

U vazduhu, bio je deo opreme za spasavanje zivota putem mobilne komunikacije.

Microsoft

Kompanija Microsoft Sofware d.o.o. je osnovana 2003. godine. U potpunosti je u vlasništvu kompanije Microsoft Corporation, Redmond, WA. Kompanija je odgovorna za razvoj srpskog i crnogorskog tržišta. Neposredni zadaci su joj organizacija prodajnog kanala, saradnja sa velikim korisnicima, organizacija tehničke podrške, marketing kao i legalizacija i lokalizacija proizvoda.

Gigabyte

Ewe Comp je ovlašćeni distributer kompanije Gigabyte za Republiku Srbiju.

 

GIGABYTE je osnovan 1986 godine, uspostavljajući svoju neospornu poziciju kontinuiranim tehnološkim inovacijama. Fokusirajući se na ključne tehnologije i ispunjavajući stroge standarde kvaliteta, GIGABYTE je prepoznat kao pouzdan i inovativan svetski lider na polju matičnih ploča. Kako bi održili korak u u današnjem brzo menjajućem svetu, ponudili smo sveobuhvatnu liniju proizvoda od matičnih ploča, grafičkih kartica, PC komponenti, PC periferija, laptopova, tableta, desktop računara, mrežne opreme, servera i mobilnih telefona. Posvećeni smo izgradnji sveobuhvatnog digitalnog života, odgovarajući brzo i glasno potrebama i željama potrošača.

 

"Unapređenje vašeg života" je ideja iza kompanije GIGABYTE koja prenosi naše osnovne vrednosti inovacija i inspiracija. Mi smo uvek jedan korak ispred potrošačkih potreba, osiguravajući veličanstveno potrošačko iskustvo sa proizvodima koji donose performanse, izdržljivost, umešnost i prijateljske interfejse. Naši inovativni dizajni i ekskluzivni patenti napravili su veoma vredne rezultate i unapredili sjajnu reputaciju kod publike, uključujući Ultra Durable™ 5 tehnologiju, G1 Killer Gaming matične ploče sa AMP-UP audio tehnologijom, Dual Port Thunderbolt™ matične ploče , WINDFORCE™ 5X SOC grafičke karte, PCB sa 2X više bakra, 24-faznu naponsku jedinicu i tako dalje. Štaviše, mi nastavljamo da inspirišemo potrošače sa proizvodima sa različitim vrednostima, ovo uključuje 15.6" Ultrablade igrački laptop P35K i 11.6" tablet Padbook™ S1185. P35K sa izmenjivim DVD-ROM/HDD slotom efikasno maksimizuje kapacitet za skladištenje podataka u neverovatno tankom kućištu od samo 21 mm. A S1185, sa svojom tastaturom koja se povezuje zahvaljujući magnetu, može jednostavno da se transformiše u laptop za trenutak.

 

Sa ciljem da ponudimo profesionalnu i cenjenu uslugu, GIGABYTE je izgradio kompletnu servisnu mrežu sa stotinama korisničkih servisnih centara, maksimizirajući zadovoljstvo potrošača širom sveta. Isporuka potrošačkih iskustava je transformisana u opipljivu i razumljivu brigu o potrošačima sa online tehničkom podrškom i odgovarajućim garancijskim rokovima. Mi smo okrenuti ka potrošačima od samog početka razvijanja proizvoda, pa sve do samog kraja vrednosnog lanca. Da bi se postiglo maksimalno zadovoljstvo potrošača, mi ne samo da isporučujemo proizvode najboljeg kvaliteta, već nudimo, bilo kada - bilo gde, pristup uslugama i stvaramo novu konekciju sa potrošačima sa bliskom, brzom i odgovornom službom.

 

Kao jedan od Tajvanskih Top 20 brandova sa vrednošću od preko 133 miliona USD, GIGABYTE kontinuirano razvija napredne tehnologije i inovativne primene, kako bi pružio nove načine u proširenju potrošačkog iskustva. Sa preko 10 hiljada osvojenih nagrada medijskih kuća i merodavnih organizacija širom sveta, GIGABYTE je stekao reputaciju pionira u inovacijama primenjenih na matičnim pločama i grafičkim karticama. Kao jednu od Azijskih Top 100 tehnoloških kompanija u 2011. i sa 100% osvojenih nagrada na Taiwan Excellence, GIGABYTE je uspostavio konstantnost i preciznost u odnosu na potrošačke želje. U budućnosti, GIGABYTE se posvetio jačanju svoje jedinstvene pozicije sa ključnim tehnologijama, naprednim inovacijama, vrhunskim kvalitetom i potrošačkim servisom, uspostavljajući ritam ka željama potrošača i celoga sveta izvan naših vrata.

MSI

Ewe Comp je ovlašćeni distributer kompanije MSI za Republiku Srbiju.

 

Kompanija MSI ostvaruje neprekidan uspon u digitalnoj eri još od svog osnivanja 1986. godine. Postizanje najvećeg zadovoljstva kod mušterija zahteva pažljivu brigu o svim aspektima. Tokom proteklih 25 godina, kompanija MSI je uvek težila pružanju digitalnih proizvoda koji su nastali na osnovu njenih najvećih vrednosti – "inovaciji" i "stilu". Rezultat toga su proizvodi superiornih performansi i velike pouzdanosti, zadovoljne mušterije i prepoznatljiv stil.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u dizajniranju i proizvodnji, matične ploče i grafičke kartice MSI postigle su maksimalnu produktivnost tako što su dostigle svetski vrh i našle svoje mesto između tri najbolja proizvođača. Velikim trudom i napornim radom postali su jedan od najboljih brendova u ovoj industriji sa rastom prodaje u više od 120 zemalja, 150 miliona korisnika matičnih ploča i 100 miliona korisnika naših grafičkih kartica širom sveta.

Kingston

Ewe Comp je ovlašćeni distributer Kingston Techology za Republiku Srbiju.

 

Kingston je osnovan 1987. godine u Los Angelesu, a na tržište je ušao sa jednim proizvodom. Osnivači John Tu i David Sun su rešili nestašicu surface-mount memorijskih čipova uvođenjem memorijskih modula na tržište, a koji su redefinisali industrijske standarde u godinama koje su dolazile. 
Pouzdanost je kamen temeljac Kingstonove proizvodne strategije i predstavlja ključnu ulogu u održavanju dugoročnih veza sa partnerima razvijanih tokom godina.

KingstonTechnology  je najveći nezavisni svetski proizvođač memorijskih proizvoda za desktop i laptop računare, servere i štampače,fleš memorija, kao i SSD-ova. Kingston ima proizvodne pogone u Kaliforniji, Tajvanu i Kini , zapošljava oko 4000 radnika širom sveta i kroz svoju globalnu mrežu produžnica i partnerskih kompanija, isporučuje svoje proizvode u preko 130 zemalja. 

Benq

Ewe Comp je ovlašćeni distributer kompanije BENQ za Republiku Srbiju.

 

BenQ korporacija – vodeći  inovator uređaja za digitalni način života posvećen donošenju zadovoljstva i kvaliteta u život.

BenQ je svetski čuven pionir u današnjoj eri digitalne konvergencije, izdvajajući se posredstvom svoje unikatne filozofije “Zadovoljstvo je bitno”. Ovakvo razmišljanje nadahnjuje svaku vodeću tehnologiju u industriji i svaki nagrađeni proizvod koji proizvedemo. Ona podvlači naš razvoj proizvoda, model poslovanja, partnerstvo i korporativnu kulturu. Ona inspiriše naše posvećeno osoblje i rukovodi nas ka globalnom građanstvu.

Filozofija "Zadovoljstvo je bitno", kao naše suštinsko postojanje, je posvećena unapređivanju načina života na viši nivo slobode, produktivnosti, jednostavnosti i uživanja. Mi smatramo da ćemo svojim neprekidnim naporom izgraditi bolju budućnost, a stvari će sigurno izgledati odlično!

U ponudi EWE-a kao distributera BenQ ima monitore.

Cooler Master

Ewe Comp je ovlašćeni distributer kompanije Cooler Master za Republiku Srbiju.

 

COOLER MASTER Co., Ltd. je osnovan 1992. godine na Tajvanu i jedan je od vodećih svetskih proizvođača kompjuterskih kućišta, napojnih jedinica, procesorskih hladnjaka, ventilatora, hladnjaka za prenosne računare i drugog računarskog pribora i prateće opreme. Ujedno je i OEM proizvođač rashladnih komponenti za mnoge poznate brendove u kompjuterskoj industriji kao što su nVIDIA (hladnjaci za grafičke karte) i AMD (hladnjaci za procesore). U poslednjih nekoliko godina kompanija je intenzivirala izloženost brenda među igračkom populacijom i sponzoriše velike gaming turnire kao što je KODE5. Dobitnik je više međunarodnih priznanja za kvalitet i dizajn proizvoda.

Genius

Ewe Comp je ovlašćeni distributer kompanije GENIUS za Republiku Srbiju.

 

Tajvanska firma KYE Systems Corporation lansirala je brend Genius pre više od 20 godina i od tada drži znatan deo tržišta računarskih periferija zahvaljujući dobrom  odnosu cene i kvaliteta, kao i stalnim inovacijama.

EWE Comp kao distributer Genius-a za Srbiju poseduje širok spektar Genius proizovda : miševi, tastature, slušalice, zvučnici, web kamere, mikrofoni, volani, igračka oprema..

AOC

Ewe Comp je ovlašćeni distributer kompanije AOC za Republiku Srbiju.

 

AOC je svetski lider u dizajnu i proizvodnji monitora i televizora.

Jedan od retkih brandova monitora u Srbiji čijem kvalitetu i dalje garantuju 3 godine garancije!

Sa više od 60 godina iskusta u proizvodnji, dizajnu, kvalitetu, inovacijama sa stalnim fokusom na ekoloske i ergonomske karakteristike svakako predstavlja lidera u proizvodnji monitora.

Širom sveta AOC se dokazao brojnim nagradama i odličnim kritikama za svoje prve klase proizvoda, a i na tržištu Srbije je sve veće interesovanje za AOC monitore.

Ewe Comp je ovlašćeni distributer kompanije DLink za Republiku Srbiju.

 

Kompanija D-Link na svetskom tržištu posluje pod sloganom „Building Networks for People“ već više od dve decenije. Tokom tog vremena razvila se u međunarodnog diva na području mrežnih tehnologija, svetski priznatog i poznatog po svojoj inovativnosti te konstantnom razvoju i unapređenju kvalitetnih i cenovno pristupačnih rešenja za potrebe umrežavanja kućnih i poslovnih korisnika.

ViewSonic

Ewe Comp je ovlašćeni distributer kompanije ViewSonic za Republiku Srbiju.

 

ViewSonic predvodi u inovacijama u tehnologijama displeja. Kao globalno prepoznatljiv lider u tehnologiji displeja posvećeni su:

- Odgovoru na potrebe klijenata,
- Pružanju dodatnih vrednosti klijentima i partnerima,
- Kontinuiranom predstavljanju inovativnih tehnologija, proizvoda i rešenja i
- Obavljanju poslovanja u skladu sa zaštitom životne sredine.

Kroz jedinstven fokus na displej proizvode i rigorozan kvalitet, pouzdanost, inovacije i podršku kupcima, Viewsonic je postao svetski lider u inovacijama. 

A4-Tech

Ewe Comp je ovlašćeni distributer kompanije A4 Tech  za Republiku Srbiju.

 

Veliki švedski proizvodjač računarskih periferija sa sedistem na Tajvanu. Uz odlican tim ljudi A4Tech i dalje nastavlja da istražuje i razvija najsavremenije proizvode za široku potrošnju. U proteklih par godina postavili su novi standard u računarskim periferijama uvodjenjem V-Tack i Holesess bežičnih miševa, čime je rešeno pitanje kratkog životnog veka baterije, brzine i tačnosti kursora.  

U ponudi EWE-a kao distributera nalazi se veliki broj miševa, tastatura, slušalica, zvučnika, web kamera, punjača za baterije, hub-ova i ostalih proizvoda iz širokog asortimana A4Tech proizovda.

Intel

Intel je multinacionalna kompanija koja je pionir računarstva, te je najviše poznata po proizvodnji procesora.Osim procesora Intel se bavi proizvodnjom matičnih pločačipsetamrežnih karticamodema, i ostalih računarskih komponenti.

Intel je začetnik modernih procesora, bili su prvi koji su napravili procesor na jednom čipu (1971. godine). Iako je mogućnostima bio siromašan i u to vrijeme, bio je revolucionaran jer je sve sadržavao u jednom čipu, te je bio veoma malen. Prvi proizvodi koje je Intel pravio su bile RAM memorije. Intel je zaslužan i za x86 arhitekturu procesora na kojoj se danas temelji većina procesora.

AMD

AMD je počeo 1969. godine kao proizvođač logičkih čipova, a 1975. godine je počeo sa proizvodnjom RAM memorija. Iste godine je uveo obrnutog klona mikroprocesora Intel 8080. Tokom ovog perioda, AMD je takođe dizajnirao i proizveo serije elementala za procesore „bit-slajs“ (Am2900, Am29116, Am293xx) korišćenim u različitim dizajnima miniračunara.

Tokom ovog perioda, AMD je pokušao da uhvati korak sa nadolazećim zaokretom ka RISC procesorima izbacivši na tržište sopstveni procesor AMD 29K, uz unapređenje grafike i zvuka kao i EPROM memorije. Sredinom osamdesetih su ostvarili određeni uspeh sa FSK modemom AMD-7910, jednim od prvih multistandardnih uređaja koji su pokrivali i CCITT i Belove tonove na brzinama do 1200 boda u nesimultanoj ili 300/300 boda u simultanoj dvosmernoj liniji. Iako je AMD 29K preživeo kao ugrađeni procesor, a izdanak AMD kompanije Spenžen je i dalje vodila na tržištu kao glavni proizvođač fleš memorije, u drugim oblastima AMD nije bio iste sreće. Odlučio je da promeni taktiku i da se skoncentriše samo na mikroprocesore i fleš memoriju koji bi bili kompatibilni sa Intelom. Ovim su postali direktna konkurencija Intelu sa svojim mikroprocesorima kompatibilnim sa x86 i sa fleš memorijom, te izbili na drugo mesto na tržištu.

Apacer

Ewe Comp je ovlašćeni distributer kompanije Apacer za Republiku Srbiju.

 

Apacer Technology Inc. je tajvanska multinacionalna korporacija koja dizajnira i distribuira elektronske proizvode usmerene ka krajnjim potrošačima, poput memorijskih modula kao i hardverskih i softverskih rešenja za skladištenje digitalnih podataka. Osnovana 1997. godine kao dobavljač DRAM modula, 1999. godine Apacer Technology je proširila ponudu svojih proizvoda uključivši u mobilne proizvode fleš memoriju i USB proizvode. U 2002. godini Apacer Technology je oformila odeljenje za istraživanje i razvoj (R&D) kako bi se reafirmisali u developer-a aplikacija za digitalno skladištenje podataka.

Chieftec

Ewe Comp je ovlašćeni distributer kompanije Chieftec  za Republiku Srbiju.

 

Chiefec je najpoznatiji nemački proizvođač kućišta za personalne računare, servere i industrijske uređaje. Sa dnevnom proizvodnjom od 60000 kućišta, već godinama se nalazi u samom vrhu najtraženijih brendova. Poznat širom sveta po serijama jedinica napajanja visokog stepena efikasnosti, CHIEFTEC je stekao poverenje korisnika kao pouzdan i nezamenjiv partner u izgradnji računarskih sistema. Dobitnik je više međunarodnih i domaćih priznanja za vrhunski dizajn i funkcionalnost uređaja koji pružaju najbolju osnovu za računare visokih karakteristika.

Thecus

Ewe Comp je ovlašćeni distributer kompanije Thecus  za Republiku Srbiju.

 

U 2004, Thecus Tehnologija je osnovana za projektovanje, proizvodnju i skladištenje digitalnih podataka. Sada, posle 10 proizvoda i više od 100 nagrada, Thecus je prepoznata kao lider u oblasti digitalnih rešenja za skladištenje podataka. Thecus tim je razvio čitav niz proizvoda za skladištenje podataka za potrošače i preduzeća podjednako. Thecus proizvodi se sada distribuiraju u preko 30 zemalja i teritorija širom sveta. Dizajnirani su ne samo da bude fleksibilani i moćani, već jednostavani za korišćenje. Thecus stoji iza svakog od svojih proizvoda sa ciljem da se optimizuje svaki deo korisničkog iskustva. Thecus nastavlja da postavlja nove standarde za izvrsnost u svetu digitalnog skladištenja. Thecus vodi računa da svaki od svojih proizvoda može da se lako instalira i koristi.

Thecus je tradicionalno proizvođač Network-Attached Storage (NAS), ali je počev od 2010. godine počeo granjanje na tržištima u vezi sa Direct-attached storage (DAS) i Network Video Recorder (NVR) linijama proizvoda.

Sigurno i fleksibilno skladištenje proizvoda koji jednostavno rade. To je Thecus garancija.

Infosec

Ewe Comp je ovlašćeni distributer kompanije Infosec Communication  za Republiku Srbiju.

 

Infosec Communication je francuska kompanija koja se bavi proizvodnjom komercijalnih UPS-eva i prateće opreme već 20 godina. Sistemi za neprekidno napajanje električnom energijom dolaze u kompletu sa softverskim aplikacijama pružajući pouzdanu zaštitu čak i vrlo osetljivoj opremi u različitim uslovima. Infosec Communication prema zahtevu korisnika projektuje prilagođena rešenja, a sam proces proizvodnje se vrši u skladu sa standardom ISO 14001. Većina proizvoda su evropskog porekla.

Targus

Ewe Comp je ovlašćeni distributer kompanije TARGUS za Republiku Srbiju.

 

Targus je osnovan 1983 u Velikoj Britaniji. Targus Group International, Inc. je začetnik kategorije torbi za notebook-ove, radi u saradnji sa mnogim korporacijama i retailer-ima kako bi obezbedio najbolju moguću zaštitu za prenosne računare. Targus nastavlja da definiše i oblikuje tržište dodatne opreme za prenosne računare. Kao globalni lider Targus je zastupljen na svakom kontinentu, sa 45 predstavništva i sa direktnim poslovanjem u preko 145 zemalja.

PowerBank

Ewe Comp je ovlašćeni distributer kompanije POWERBANK Electronics Corporation za Republiku Srbiju.

 

POWERBANK Electronics Corporation je tajvanska korporacija osnovana 1991. godine. Bavi se proizvodnjom UPS sistema, automatskih regulatora napona i prateće opreme. Automatizovan sistem za kontrolu kvaliteta i visok proizvodni kapacitet svrstavaju ovaj brend u sam vrh proizvođača veoma pouzdanih uređaja. Portfolio POWERBANK proizvoda je takav da nalazi primenu kako kod kućnih korisnika i u malim kancelarijama, tako i u velikim poslovnim, industrijiskim i korporativnim sistemima.

Port

Ewe Comp je ovlašćeni distributer kompanije PORT DESIGNS za Republiku Srbiju.

 

PORT DESIGNS, Francuski brend je jedan vodećih proizvođača dodatne opreme za laptopove, fotoaparate, GPS uređaje i tablete. Dizajnirano u Parizu, moto koji govori o stvarno dizajnerskim proizvodima, koji su na volji po veoma pristupačnim cenama. Krasi ih odličan kvalitet, velika većina modela ima doživotnu garanciju. PORT DESIGNS, oseti razliku!

Vega

Ewe Comp je ovlašćeni distributer kompanije VEGA  za Republiku Srbiju.

 

Vega International je jedan od najvećih proizvođača projekcionih sistema i projekcija optike sa više od 50 godina iskustva u optike, mehanike i elektronike. Njihovi proizvodi su prisutni u celom svetu i poznati po svom kvalitetu . Vegas sistem upravljanja kvalitetom je u potpunosti u skladu sa zahtevima standarda ISO 9001 . Njihovi proizvodi spadaju u grupu audio-vizuelne opreme, preciznije fokusirani su na segment prezentacione opreme i pribora. U tom smislu nude čitav spektar proizvoda potrebnih za opremanje modernih sala za prezentaciju , učionica ili konferencijsku salu.

TakeMS

Ewe Comp je ovlašćeni distributer kompanije TAKEMS za Republiku Srbiju.

 

TAKE MS  je jedan od vodećih proizvođača memorijskih proizvoda i rešenja širom sveta. U više od 30 zemalja, TakeMS je ime sa najvišim standardima kvaliteta i uverljivih cena i performansi. TakeMS proizvodi standardne memorijske proizvode kao što su:

  • memorijski moduli
  • fleš kartice
  • USB uređaji i
  • mobilni eksterni hard diskovi (SSD i HDD).

TakeMS je postavio nemačka pravila kvaliteta kao svoj standard.

Colorovo

Ewe Comp je ovlašćeni distributer kompanije COLOROVO za Republiku Srbiju.

Sencor

Ewe Comp je ovlašćeni distributer kompanije SENCOR za Republiku Srbiju.

 

SENCOR je osnovan u Japanu krajem 1960-ih kada su dostigli prestižan ugled u oblasti audio tehnologije. Ranih devedesetih, kada SENCOR postaje evropski brend, raznovrsnost proizvoda se značajno proširuje. SENCOR brend povezuje japansku tradiciju najmodernije tehnologije sa savremenim trendovima udobnog života, razvijenu još više emocionalizmom, individualizmom i zabavom. Organizacija je poznata po svom širokom asortimanu proizvoda, dizajna, inovacija i usluge. Danas, SENCOR se fokusira na nekoliko trendova, što ga čini ekskluzivnim brendom na svetskom tržištu.

Prvo i najvažnije je njegov širok asortiman proizvoda, kao što je bio slučaj u Japanu 1970, a širom sveta na početku trećeg milenijuma.

Za određene kategorije proizvoda, SENCOR nudi najširi spektar boja. Boje se savršeno slažu, tako da svako ko kupuje deset različitih proizvoda u istoj boji, na primer, lila, može biti siguran da će svi imati istu nijansu. SENCOR je odlučio da se otarasi melanholičnih i konzervativnih bledih kuhinja i stanova, unoseći boje i individualnost na sliku. Svako može da iskaže svoju ličnost samim odabirom boje. To je mesto gde se čovek vezuje za svoj elektronski uređaj, i ta veza se učvršćuje pomoću funkcionalnosti, jednostavnosti i odličnom uslugom. I, naravno, pomoću dostupnosti, jer kada je u pitanju politika cena, SENCOR se drži sledećeg pravila: kvalitet po odgovarajućoj ceni - i ni peni više! Ambalaža proizvoda se takođe smatra nekonvenc i individualizovanom. Ambalaža pokazuje tačno koji proizvod koji se nalazi unutra, uključujući tačan opis boje.

Beko

PROMENE NA BOLJE...
Brend koji govori jezikom naroda...

 

Beko se pojavio 1955 godine sa jednom mašinom za pranje veša... Sa jednim ciljem: Da ponudi pametne proizvode svima! Danas je Beko drugi najveći brend u Evropi u oblasti bele tehnike i u svom asortimanu ima kompletan program aparata za domaćinstvo.
U prvih 100 firmi po broju patenata u svetu, sa 25.000 zaposlenih u vise od 130 zemalja, sa preko 440.000.0000 zadovoljnih kupaca, od prvog dana 1955 god. Beko je vodio jedan princip, PROMENA NA BOLJE...
Priča o Beku je priča o stalnim pozitivnim promenama, i u 2015. god. EWE Comp kao novi distributer Beka za Srbiju, zajedno sa Vama nastaviće PROMENE NA BOLJE...

IN WIN

EWE Comp je ekskluzivni distributer IN WIN kompanije u Republici Srbiji.

 

Osnovan 1985. godine, IN WIN Development Inc. je vodeći inovator u proizvodnji kućišta i izgradnji odgovarajućih rešenja za sistem integratore širom sveta. Kompanija je specijalizovana za projektovanje i proizvodnju kućišta za računare, servere, industrijske računare, napajanja,
računarski pribor i prateću opremu. In Win razvija proizvode visokog kvaliteta poštujući sve propise iz oblasti bezbednosti, a slogan "Savremeni i inovativni" je postao sinonim za ovu kompaniju i aktuelan je preko 30 godina.
Stalna posvećenost klijentima sa željom da, svaki put kada dođu u posed In Win proizvoda, dožive jedinstveno iskustvo je glavna strategija ovog proizvođača. Za sebe kažu: "Naša strast je podsticaj za našu kreativnost".

Energy Sistem

Ewe Comp je jedini ovlašćeni distributer kompanije Energy Sistem za Republiku Srbiju.

 

Energy Sistem je španski brend sa više od 20 godina iskustva. Specijalizovani su za kreiranje tehnoloških uređaja. Sa jasnom međunarodnom projekcijom, prisutni su u više od 40 zemalja i imaju planove razvoja kako bi nastavili da povećaju prisustvo. Cilj im je da kreiraju kvalitetne proizvode kako bi olakšali svakodnevni život svojih korisnika i omogućili im da uživaju u svojoj muzici kad god i gde god požele.Kako bi postigli ovaj cilj, kreiraju inovativne predloge i bave se svakim detaljima, uvek pokušavajući da se poboljšaju. Veruju da tehnologija omogućava njihovim kupcima da uživaju u najvažnijim stvarima: "SOPSTVENI ŽIVOT".

Tim- Iza brenda Energy Sistem postoji multikulturalni tim od preko 200 ljudi iz 16 različitih nacionalnosti koji su u stanju da otežane stvari učine jednostavnim. 

Energy Sitem gradi snažan brend koji se zasniva na TDPE stubovima (T - technologi, D - Design, P - Product/Price. E - Emotion).